Specificatii tehnice

Ma cheama Anna (nu Ana) Andronache, am 15 (dupa 14 si inainte de 16) ani si locuiesc, din pacate, in Targoviste. M-am nascut pe 21 ianuarie 2003 in Limerick, Irlanda.

Am avut o copilarie fericita in care m-am jucat foarte mult si n-am avut decat grija papusilor. Parintii mei mi-au facut toate poftele si acum am ajuns o aroganta impertinenta care scrie cu nerusinare despre scoala si profesori. Cateodata, in nesimtirea mea, imi permit sa scriu si despre alte lucruri.

Am de gand sa cresc mare si sa ma fac si mai impertinenta si aroganta, spre disperarea celor care nu ma plac. Am niste nevoi speciale pe care nu pot sa mi le satisfac in Romania si de-asta vreau sa ma mut in strainatate (liniste, corectitudine, civilizatie, curatenie etc; chestii de-astea deplasate, stiti voi…).

Ma hranesc cu like-uri si cu pizza. Nu ma ajuta capul sa scriu cu diacritice, astept sa mai cresc.

De cand am inceput sa scriu am un succes teribil. Ma cauta o gramada de pedofili si ma injura tot felul de cetateni. Am trecut prin toate felurile de combateri, dupa cum urmeaza:

  1. Anna nu exista;
  2. Nu Anna scrie;
  3. In spatele Anei se afla o conspiratie;
  4. Anna minte;
  5. Anna denatureaza;
  6. Anna cauta atentie;
  7. Anna e obraznica;
  8. Anna e aroganta;
  9. Anna e impertinenta;
  10. Anna e o mucoasa.

Acum sunt foarte ocupata cu obtinerea buletinului. Tata se lupta de un an prin tribunale pentru ca certificatul meu de nastere are o greseala. Consideram ca ma va face mai matura o bucata de plastic cu poza si CNP.

Deocamdata ma bucur de pasaportul irlandez care ma apara de toate boalele si pe care scrie: “Ministerul Afacerilor Externe al Irlandei roaga pe oricine intra in contact cu cetateanul nostru sa nu-i ingradeasca libera circulatie si sa-i acorde spijinul si protectia de care are nevoie.” Frumos, nu?

N-are rost sa scriu prea multe despre mine pentru ca intr-un an sau doi o sa cresc si informatiile nu se vor mai potrivi.